Skip to main content
Book Kornets Hus til dit næste arrangement.

Book Kornets Hus til dit næste arrangement

Hvad end du skal fejre en rund fødselsdag, får den store familie på besøg eller gerne vil være sammen med vennerne på en anderledes måde, er Kornets Hus klar til at danne rammen. 

Det er er muligt at leje Kornets Hus til middage og aftensarrangementer udenfor husets almindelige åbningstid. Husets prisvindende arkitektur vil med garanti sætte et ekstra plus på stemningen.

Du kan også lade dig inspirere af vores spændende aktivitetsprogram og booke en eksklusiv og skræddersyet workshop i bageriet, som kan stå på alt fra hyggelig pizzabagning til nørdede surdejskurser. 

Uanset, om du vil forkæle dig selv og dine gæster med fuld forplejning og servicering i cafeen, eller I selv skal have fingrene i dejen, kan du glæde dig til håndplukkede lokale råvarer, hjemmelavede specialiteter, økologisk the og kaffe og selvfølgelig masser af friskbagt brød, når vi gør os umage for at skabe smagsoplevelser til dine gæster. 

Kontakt os på 77331111 eller info@kornetshus.dk og hør mere om, hvordan vi kan tilpasse et arrangement, så det passer til dine ønsker.

Velkommen til!