Vi glæder os til at høre fra dig!
-
Med en baggrund i kommunikation og med en kandidat i oplevelsesøkonomi er Julie Kornets Hus’ blæksprutte, som både sørger for at hverdagen hænger sammen, men også er en vigtig del af udviklingen af nye aktiviteter og tiltag for at gøre Kornets Hus til det levende og alsidige projekt, som vi drømmer om.SouschefJulie Østergaard
-
Sisse har rejst i store dele af verden, hvor hun har arbejdet som kok. Nu er hun dog vendt hjem til Vendsyssel, hvor hun har overtaget sin morfars gård, som hun er i gang med at renovere. Sisse drømmer om at dyrke korn på gårdens marker, så hun kan være med til at fremavle nye, spændende sorter til fremtidens brød.Vært og butiksansvarligSisse Pedersen
-
Med en mangeårig passion for bagning og en kandidat i Integrerede Fødevarestudier kan du glæde dig til at nyde godt af Annas store viden, når du møder hende som underviser på et vores kurser. Desuden er det Anna som står for Kornets Hus’ liv på de sociale medier og sørger for at holde jer ajour om aktiviteter og med gode historier fra huset.Undervisning og markedsføringAnna Pries
-
Amanda er uddannet bager og blev honoreret med guldmedalje til sin svendeprøve. Udover at stå for bagværket til husets cafe, har Amanda også fokus på produktudvikling, test af nye opskrifter og forsøg med korn på nye måder i både det søde og salte bagværk.BageriansvarligAmanda Axelsen
-
Med en kandidat i fødevarevidenskab og en stor passion for korn, bagning og surdeje er Christiane husets fagnørd. Du kan møde Christiane som underviser på både vores bagekurser og i vores skoletjeneste, og i det hele taget er hun garant for et besøg i Kornets Hus altid byder på nye interessante perspektiver på kornets rolle i vores fødevare.Formidlingsansvarlig (barselsorlov)Christiane Lindrup Pedersen
-
Som centerleder har Johannes ansvaret for den overordnede drift og udvikling af Kornets Hus. Johannes har en baggrund som kok og restauratør, og de praktiske erfaringer er løbende kombineret med kurser i erhvervsøkonomi ved CBS.CenterlederJohannes Haandsbæk VestergaardT: +45 7733 1111 +45 6012 6035
-
Uden Jørn havde der ikke været et Kornets Hus. Jørn var manden som for 15 år siden fik ideen om at skabe et hus dedikeret til at fortælle kornets historie, og som siden utrætteligt har arbejdet med at realisere projektet. Jørn har grundlagt og været mangeårig direktør i bageriet og mølleriet Aurion, men i dag er Jørn en vigtig del af Kornets Hus’ daglige liv, som underviser og faglig sparringspartner.Idémand og underviserJørn Ussing Larsen
-
Annette er Kornets Hus' køkkenleder, og har tidligere haft Café Rod i Hjørring og har mange års erfaring fra branchen både til lands og til vands som køkkenchef og Food and Beverage Manager hos Fjordline. Annettes køkkenfilosofi kredser om sæsonens råvarer, bæredygtighed og minimalt madspild, og hun formår at tænke kornet ind i maden på alverdens måderKøkkenlederAnnette Kvist Bjerre