Skip to main content
Slå dig løs i Bageværkstedet! .

Slå dig løs i Bageværkstedet!

Når Kornets Hus holder åbent, vil hele vores veludstyrede kursusafdeling være omdannet til et stort bageværksted, hvor børn og voksne i alle aldre kan slå sig løs under kyndig vejledning fra Kornets Hus' dygtige formidlere. 

Aktiviteterne vil variere fra dag til dag, men fælles for Bageværkstedet er, at den uformelle hygge er i højsædet, og at vi selvfølgelig skal nyde de friskbagte fornøjelser undervejs. Du skal med andre ord ikke regne med at gå sulten derfra. Du kan se mere om de forskellige aktiviteter herunder, 

En billet til Bageværkstedet inkluderer både entré til Kornets Hus, samt en drikkevare fra caféen. Desuden vil Kornets Hus' køkken løbende sørge for et velvalgt udvalg af lækre specialiteter til at spise sammen med bagværket. 

Vi afventer fortsat retningslinier for genåbningen 8. maj, og har derfor valgt at udskyde åbningen af billetsalget til foreløbigt 20. april.

 

Booking og billetsalg åbner 20. april
Det kan du opleve i Bageværkstedet.

Det kan du opleve i Bageværkstedet

Pizza ad libitium

I Kornets Hus elsker vi pizza, og nu skal vi finde nye og kreative twists på vores allesammens yndlingsspise. Kornets Hus' dygtige formidlere guider dig igennem pizzaens univers - ligefra valget af meltyper til mulighederne for at variere fyldet. Til sidst bager vi pizzaerne sammen i Kornets Hus' ægte stenovne og spiser, indtil vi ikke kan mere. 

- En billet inkluderer: Entré til Kornets Hus, fri kaffe og hjemmelavet saft, pizza ad libitium samt opskrifter til at tage med hjem.     

Aktiviteten vil vare cirka 1,5 time, og gæster i alle aldre deltage. 

Fribagning

Til fribagning i Kornets Hus skal vi lege og være kreative. Vi har snydt lidt og forberedt en stor portion dej, som vi sammen skal arbejde videre med. Mulighederne er mange - man kan lave krydrede boller formet som dyr, smukke fletbrød, folde kanelsnurrer eller noget helt fjerde. Når bagværket er friskbagt og færdigt, er man velkommen til at nyde lækkerierne til frokost og Kornets Hus' køkken sørger for både ost, marmelade, hønsesalat og smør til at putte på. 

- En billet inkluderer: Entré til Kornets Hus, fri kaffe og hjemmelavet saft, bagværk at spise inkl. tilbehør fra Kornets Hus' køkken, samt opskrifter til at tage med hjem.    

Aktiviteten vil vare cirka 1,5 time og er tiltænkt børn og deres forældre. 

Pasta-maestro

Den ædle kunst at lave en god pasta er nedarvet fra generation til generation, og i Kornets Hus har vi opsnabbet de bedste opskrifter undervejs. Vi giver dem vores eget lille twist, og som pasta-maestro får du muligheder for at variere den traditionelle opskrift med alsidige og smagfulde kornsorter. Vi skal både lave spaghetti, tagliatelle og små raviolier, og du får det færdige resultat med hjem - så er aftensmaden klaret. "Uden mad og drikke duer helten ikke", og Kornets Hus' køkken serverer små snacks, imens vi arbejder med pastaen. 

- En billet inkluderer: Entré til Kornets Hus, fri kaffe og hjemmelavet saft, forskellige pastatyper til at tage med hjem, snacks fra Kornets Hus' køkken, imens vi er igang, samt opskrifter til at tage med hjem. 

Aktiviteten vil vare cirka 1,5 time, og gæster i alle aldre kan deltage. 

Den Store Kagedyst - Hindbærsnitten vs. Mazarintærten

Pynten gør det ikke alene, når man skal lave lækre kager. Valget af meltyper og arbejdet med dejen er også vigtigt. På denne aktivitet får du heldigvis lov til både at gå i krig med pynten og bagningen, når vi skal lave fine små hindbærsnitter og flotte mazariner fyldt med årstidens frugt. Når de friskbagte lækkerier kommer ud af ovnen, er du velkommen til at hente en kop kaffe/the og nyde det lækre resultat. 

- En billet inkluderer: Entré til Kornets Hus, fri kaffe og hjemmelavet saft, kager til at spise, samt opskrifter til at tage med hjem.

Aktiviteten vil vare cirka 1,5 time, og gæster i alle aldre kan deltage.