Skip to main content
Aktive workshops i inspirerende omgivelser.

Aktive workshops i inspirerende omgivelser

Kornets Hus danner en smuk ramme for oplevelser med din virksomhed eller arbejdsteam. Uanset om den står på bagekursus eller en indføring i konditorkunst, lover vi både ny inspiration og viden. Ligeså vigtigt er det dog, at du og dine kollegaer får lejlighed til at samarbejde på nye måder, og der findes ikke bedre ramme for dette end en dag i bageriet sammen med Kornets Hus' kyndige undervisere.

I Kornets Hus er vi madelskere og det vil forplejningen også bære præg af. Du kan glæde dig til økologisk the og kaffe, hjemmelavede specialiteter, håndplukkede lokale råvarer og selvfølgelig masser af friskbagt brød, når Kornets Hus' cafe gør sig umage for at skabe smagsoplevelser til husets gæster. 

Herunder kan du se eksempler på vores teambuilding-programmer, og vi vil glæde os til en dialog om, hvordan netop dit arrangement bliver en succses.

Kontakt os på 77331111 eller info@kornetshus.dk og få et skræddersyet tilbud.

Vi glæder os til at byde indenfor!

Teambuilding i Kornets Hus.

Teambuilding i Kornets Hus

Pizzamesterskaberne

I Kornets Hus elsker vi pizza, og på dette kursus deler vi ud af vores hemmelige opskrifter. Udover at arbejde med suværene pizzadeje og finde den helt rigtige topping, får I en indføring i kunsten at bage pizza i en stenovn. 

Prisen er inklusiv fri kaffe, the, hjemmelavet saft og fællesspisning med pizza og salater fra Kornets Hus' køkken.

- 3 timer, 550 kr. ex. moms pr. deltager ved minimum 12 deltagere

Fyld Kagedåsen!

Inviter kollegaerne på julebag i Kornets Hus’ smukke rammer. Hver deltager får et forklæde på og går i krig med bagværket. Kornets Hus’ dygtige bagere guider jer igennem både nye småkage-typer og velkendte klassikere, samtidig med at de deler ud af de bedste tips og tricks til at få et lækkert resultat hver dag.

Tag din yndlingskagedåse med hjemmefra, og når vi er færdige, skulle kagedåsen gerne være fyldt, så du kan dele ud af de friskbagte lækkerier derhjemme. Du får også de opskrifter, som vi har arbejdet med, med hjem.  

Undervejs serverer vi vores hjemmelavede gløgg og friskbagte juleboller.

- 3 timer, 395 kr. ex. moms per deltager ved minimum 12 deltagere.

.

Det gode brød

Surdejen har gjort sit indtog under coronakrisen, og flere og flere får øjenene op for surdejens velsignelser. På dette bagekursus får du en indføring i hemmelighederne bag et godt surdejsbrød, og vi prøver både kræfter med lette hverdagsbrød og en mere avanceret brødtype, hvor der skal æltes, foldes og undersøges forskellige hævemetoder.

Prisen er inklusiv fri kaffe, the og hjemmelavet saft, frokost/aftensmad serveret i Kornets Hus' cafe, surdej og masser af friskbagt brød til at tage med hjem.   

- 5 timer, 950 kr. ex. moms pr. deltager ved minimum 12 deltagere 

Den store madkamp

Korn er ikke kun brød og bagning. Korn er også en yndet råvare i det finere køkken, og på dette kursus går vi i køkkenet og forbereder i fælleskab aftenens 3-retters menu. Holdet bliver delt ind i mindre grupper, og hver gruppe får lov at sætte deres personlige præg på aftenens servering.

Prisen er inklusiv fuld forplejning dvs. fri kaffe, the og hjemmelavet saft, boller m. smør, ost og sylt ved ankomst og 3-retters middag med tilhørende øl/vand/vin. 

- 5 timer, 950 kr. ex. moms pr. deltager ved minimum 12 deltagere

Kagedysten

Som i bedste sendetid får vi hver et forklæde på og går i krig med bagværket. I bliver delt ind i grupper og får udleveret den hemmelige kageopskrift. Der skal sprøjtes, piskes og pyntes. Til sidst bliver kagerne bedømt af vores kvalificerede undervisere.   

Prisen er inklusiv fri kaffe, the, hjemmelavet saft, en let anretning med friskbagt brød og husets hjemmelavede specialiteter og kageopskrifter til at tage med hjem

- 3 timer, 450 kr. ex. moms pr. deltager ved minimum 12 deltagere 

Udfyld kontaktformularen og få et skræddersyet forløb