Skip to main content

Teambuilding

Skab aktive workshops, afhold strategidag i inspirerende omgivelser eller se hvad en dag ude af kontoret kan gøre for sammenholdet.

Teambuilding for virksomheder.

Teambuilding for virksomheder

Kornets Hus danner en smuk ramme for oplevelser med din virksomhed eller arbejdsteam. Uanset om den står på bagekursus eller en indføring i konditorkunst, lover vi både ny inspiration og viden. Ligeså vigtigt er det dog, at du og dine kollegaer får lejlighed til at samarbejde på nye måder, og der findes ikke bedre ramme for dette end en dag i bageriet sammen med Kornets Hus' kyndige undervisere.

I Kornets Hus er vi madelskere og det vil forplejningen også bære præg af. Du kan glæde dig til økologisk the og kaffe, hjemmelavede specialiteter, håndplukkede lokale råvarer og selvfølgelig masser af friskbagt brød, når Kornets Hus' cafe gør sig umage for at skabe smagsoplevelser til husets gæster. 

Herunder kan du se eksempler på vores teambuilding-programmer, og vi vil glæde os til en dialog om, hvordan netop dit arrangement bliver en succses. Kontakt Julie, som er bookingansvarlig, på 77331111 eller julie@kornetshus.dk. 

Vi glæder os til at byde indenfor!

Teambuilding i Kornets Hus.

Teambuilding i Kornets Hus

Det gode brød

Surdejen har gjort sit indtog under coronakrisen, og flere og flere får øjenene op for surdejens velsignelser. På dette bagekursus får du en indføring i hemmelighederne bag et godt surdejsbrød, og vi prøver både kræfter med lette hverdagsbrød og en mere avanceret brødtype, hvor der skal æltes, foldes og undersøges forskellige hævemetoder.

Prisen er inklusiv fri kaffe, the og hjemmelavet saft, en let anretning med friskbagt brød og husets hjemmelavede specialiteter, surdej og masser af friskbagt brød til at tage med hjem.   

- 5 timer, 950 kr. ex. moms pr. deltager ved minimum 12 deltagere 

Den store madkamp

Korn er ikke kun brød og bagning. Korn er også en yndet råvare i det finere køkken, og på dette kursus går vi i køkkenet og forbereder i fælleskab aftenens 3-retters menu. Holdet bliver delt ind i mindre grupper, og hver gruppe får lov at sætte deres personlige præg på aftenens servering.

Prisen er inklusiv fuld forplejning dvs. fri kaffe, the og hjemmelavet saft, boller m. smør, ost og sylt ved ankomst og 3-retters middag med tilhørende øl/vand/vin. 

- 5 timer, 850 kr. ex. moms pr. deltager ved minimum 12 deltagere

Pizzamesterskaberne

I Kornets Hus elsker vi pizza, og på dette kursus deler vi ud af vores hemmelige opskrifter. Udover at arbejde med suværene pizzadeje og finde den helt rigtige topping, får I en indføring i kunsten at bage pizza i en stenovn. 

Prisen er inklusiv fri kaffe, the, hjemmelavet saft og fællesspisning med pizza.

- 3 timer, 550 kr. ex. moms pr. deltager ved minimum 12 deltagere

Kagedysten

Som i bedste sendetid får vi hver et forklæde på og går i krig med bagværket. I bliver delt ind i grupper og får udleveret den hemmelige kageopskrift. Der skal sprøjtes, piskes og pyntes. Til sidst bliver kagerne bedømt af vores kvalificerede undervisere.   

Prisen er inklusiv fri kaffe, the, hjemmelavet saft, en let anretning med friskbagt brød og husets hjemmelavede specialiteter og kageopskrifter til at tage med hjem

- 3 timer, 550 kr. ex. moms pr. deltager ved minimum 12 deltagere 

Udfyld kontaktformularen og få et skræddersyet forløb