Mød os her
-
Rikke har solid erfaring inden for oplevelser, events og turisme. Inden hun kom til Kornets Hus har hun bl.a. været hoteldirektør samt event- og aktivitetschef i Hjørring Alliancen.DirektørRikke Ejsenhardt+45 7733 1111 -
Alberte er uddannet i oplevelsesøkonomi og kommer med en baggrund i teaterets verden. Alberte besidder det store overblik og er den, der samler alle trådene i huset - personale, arrangementer, bookinger, vagtplaner og telefonopkald - og du kan også møde hende som vært eller formidler i bageværkstedet.SouschefAlberte Husted+45 7733 1111 -
Amanda er uddannet bager og blev honoreret med guldmedalje til sin svendeprøve. Udover at stå for bagværket til husets cafe, har Amanda også fokus på produktudvikling, test af nye opskrifter og forsøg med korn på nye måder i både det søde og salte bagværk.BageriansvarligAmanda Axelsen -
Køkkenchef
-
Med en kandidat i fødevarevidenskab og en stor passion for korn, bagning og surdeje er Christiane husets fagnørd. Du kan møde Christiane som underviser på både vores bagekurser og i vores skoletjeneste, og i det hele taget er hun garant for et besøg i Kornets Hus altid byder på nye interessante perspektiver på kornets rolle i vores fødevarer.FormidlingsansvarligChristiane Lindrup Pedersen -
Med en mangeårig passion for bagning og en kandidat i Integrerede Fødevarestudier kan du glæde dig til at nyde godt af Annas store viden, når du møder hende som underviser på et af vores kurser. Det er desuden Anna, som står for vores sociale medier og holder omverdenen ajour med aktiviteter og fortæller de gode historier fra huset.Underviser og sociale medierAnna Pries -
Uden Jørn havde der ikke været et Kornets Hus. Jørn er manden, som for godt 15 år siden fik ideen om at skabe et hus dedikeret til at fortælle kornets historie, og som siden utrætteligt har arbejdet med at realisere projektet. Jørn grundlage og var direktør i bageriet og mølleriet Aurion gennem mange år, men i dag er Jørn en vigtig del af Kornets Hus’ daglige liv som underviser og faglig sparringspartner.Idémand og rundviserJørn Ussing Larsen