Opskrifter med korn og bælgfrugter
SPRØDE VAFLER MED ÆRTE- & HIRSEMEL
Disse vafler er glutenfri og smager skønt. Ærtemelet gør dem mættende, og kardemommen giver en let sødme. Servér dem gerne med vores chokoladecreme med bønner.
CHOKOLADECREME
Vores udgave af nutella - med et skud bælgfrugter og naturlig sødme fra bløde dadler. Brug den som chokoladepålæg eller som tilbehør til vores sprøde vafler med ærte- og hirsemel.
RØDBEDEHUMMUS
I denne hummus bruger vi danske Ingridærter i stedet for kikærter. Og så tilsætter vi rødbede, hvilket giver en lækker, cremet konsistens, dejlig smag og en vild, knaldpink farve.
KORNDELLER
Lækre, fyldige deller med bid og sprød overflade. Lavet med perlebyg og linsemel, men du kan frit eksperimentere med forskellige hele korn og andre meltyper af bælgfrugter, fx ærtemel.