Skip to main content

Chokoladecreme med bønner

Vores udgave af hjemmelavet nutella. Denne opskrift er med bælgfrugter og naturlig sødme fra bløde dadler. Brug den som chokoladepålæg eller som tilbehør til vores sprøde vafler med ærte- og hirsemel.

0

Ingredienser

100 g ristede hasselnødder

240 g kogte bønner, fx sorte bønner

2 store spsk. kokosolie

100 g mørk chokolade

2 spsk. kakaopulver

1 knsp. salt

20 dadler

2 dl havredrik

Sådan gør du

Hak chokoladen fint og smelt den sammen med kokosolie over et vandbad.

Blend chokoladeblandingen og dadlerne sammen til en ensartet masse med stavblender eller foodprocessor.

Tilsæt resten af ingredienserne og blend chokoladecremen til ønsket konsistens.

Opbevar chokoladecremen i et skoldet glas på køl eller frys den ned i mindre portioner.

 

Nyd den hjemmelavede nutella på friskbagte morgenboller eller som tilbehør til lækre sprøde vafler med ærte- og hirsemel.

Nyd vores økologiske brunch.

Nyd vores økologiske brunch

Hver weekend og i skolernes ferier slår vi dørene op og inviterer indenfor til brunch i Kornets Hus' smukke rammer.

Menuen varierer alt efter sæson, og vi bruger råvarer fra mindre, lokale producenter.

Se mere og book bord
Gå på opdagelse i vores opskriftunivers.

Gå på opdagelse i vores opskriftunivers

Find flere lækre opskrifter med korn og kerner blandt vores mange opskrifter på alt fra brød og kager til korndeller og kartoffelsalat.

Se alle opskrifter