Skip to main content

Sprøde vafler med ærte- & hirsemel

Disse glutenfri vafler smager skønt. Ærtemelet gør dem mættende, og kardemommen giver en let sødme. Servér dem gerne med vores chokoladecreme med bønner.

4

Ingredienser

250 g ærtemel

250 g hirsemel

10 g loppefrøskaller, gerne HUSK

75 g ristet sesam

75 g rørsukker

1 tsk. kardemomme

8 g bagepulver

8 g salt

625 g vand

150 g smagsneutral olie

Sådan gør du

Vej alle ingredienserne af og bland dem i en skål.

Pisk dem grundigt sammen og lad dejen hvile ca. 1 time på køl.

Bag vaflerne i et smurt vaffeljern, til de er gyldne.

Nyd de nybagte, sprøde vafler med dit yndlingstilbehør – fx vores chokoladecreme med bønner.

Flere søde opskrifter

Chokoladecreme
Chokoladecreme

Blød, hjemmelavet chokoladecreme med bønner og dadler.

Bananpandekager
Bananpandekager

Svampede bananpandekager med fuldkorn.

Müslibar de luxe
Müslibar de luxe

Sød og sej hjemmelavet müslibar med bygflager og karamel.

Iste
Iste

Hjemmelavet iste, der smager af sol, sommer og citrus.

Nyd vores økologiske brunch.

Nyd vores økologiske brunch

Kom med, når vi slår dørene op til caféen og serverer brunch i Kornets Hus' smukke rammer.

Menuen varierer efter sæsonen, og vi bruger råvarer fra mindre, lokale producenter.

Caféen er åben i weekender og flere dage i skolernes ferier.

Se mere og book bord