Skip to main content

Bananpandekager

Dejligt svampede og let søde bananpandekager, som både er fyldt med fuldkorn og helt glutenfri.

30 minutter 4

Ingredienser

Ca. 12 stk

 

2 modne bananer 

3 æg

1,5 dl havremel eller blendede havregryn

0,5 dl amarantmel (kan erstattes af havre- eller quinoamel)

1 tsk. vaniljesukker

½ tsk. bagepulver

½ tsk. salt

2 spsk. smagsneutral rapsolie

Sådan gør du

Alle ingredienser blendes til en ensartet dej, der trækker 20-30 minutter.

Bag herefter små pandekager i rapsolie på en middelvarm pande, og server de svampede bananpandekager med dit yndlingstilbehør. 

Flere opskrifter til morgenbordet

Morgenboller
Morgenboller

Nemme, koldhævede boller med fuldkornsmel.

Kanelsnurrer
Kanelsnurrer

Hjemmebagte kanelsnurrer med ølandshvede.

Sprøde vafler
Sprøde vafler

Lækre, sprøde vafler med ærte- og hirsemel.

Morgengrød
Morgengrød

Blød morgengrød med byg og mandler.

Nyd vores økologiske brunch.

Nyd vores økologiske brunch

Kom med, når vi slår dørene op til caféen og serverer brunch i Kornets Hus' smukke rammer.

Menuen varierer efter sæson, og vi bruger råvarer fra mindre, lokale producenter.

Caféen er åben i weekender og flere dage i skolernes ferier.

Se mere og book bord