Skip to main content

Kornets Hus ud af huset

Som en del af Kornets Hus' skoletjeneste tilbud har vi forskellige forløb, som kan benyttes af skoler landet over. Se mere herunder.

Klik her og find masser af baggrundviden på vores online kornunivers.
KORN OG BÆLG – DE BEDSTE VENNER. Undervisningsforløb til udskolingen..

KORN OG BÆLG – DE BEDSTE VENNER. Undervisningsforløb til udskolingen.

Korn og bælgfrugter er fantastiske råvarer. Begge er smækfulde af smag og næring, og hvis vi kombinerer dem, kan det næsten ikke blive bedre. Derfor skal vi være endnu bedre til at bruge dem begge i madlavningen. Men hvordan er det nu lige, det er, med de bælgfrugter? Hvad er de egentlig for nogle?, Skal de ligge i blød? Og hvordan skal de koges? Og hvad med korn - hvordan bruger man det til andet end bagning? Og hvordan får vi lige det hele til at smage supergodt? Alt det skal vi arbejde med i dette forløb. 

Forløbet henvender sig til udskoling, men kan bruges bruges på andre klassetrin. Klik på linket herunder og hent materialet helt gratis. For baggrundsviden om korn og bælgfrugter henviser vi til vores onlinekornunivers. God fornøjelse!

Hent undervisningsforløbet her
Kornets Hus' mobile Kornkasser.

Kornets Hus' mobile Kornkasser

Kornets Hus har udviklet en række undervisningsforløb, som baserer sig på enkelt udformede kasser med de relevante remedier såsom kværne, sigter og lignende i kombination med online instruktion- og undervisningsvideoer til brug i undervisningen.

Disse undervisningsforløb kan både supplere et besøg i Kornets Hus og bruges hjemme på skolen enten før eller efter et besøg.Men de kan også stå alene og rekvireres af skoler, som ikke har mulighed for at besøge Kornets Hus, men som ønsker et kreativt og spændende forløb med kornet i centrum. 

Kontakt Kornets Hus og hør mere om de enkelte undervisningsforløb og mulighederne for at benytte sig af dem, på telefon 77331111 eller på mail info@kornetshus.dk.