Skip to main content

Støtteforening Kornets Hus

Støtteforeningen Kornets Hus er en frivillig forening stiftet i Hjørring.

Støtteforeningen Kornets Hus er en frivillig forening stiftet i Hjørring

Støtteforeningen Kornets Hus har til formål at støtte inspirationscentret Kornets Hus og bidrage til spændende og sanselige oplevelser for børn og voksne med korn som omdrejningspunkt.

Som medlem af foreningen får du tilsendt invitation til udvalgte arrangementer i Kornets Hus, eks. en sommerfest og foredrag, du modtager nyhedsbreve, og du får 10 % rabat på kurser i huset.

Se vedtægter
Velkommen som medlem af Støtteforeningen Kornets Hus.

Velkommen som medlem af Støtteforeningen Kornets Hus

Foreningen Kornets Hus blev stiftet i 2009 med det formål at skaffe midler til Kornets Hus tilblivelse.I 2018 blev foreningen til en støtteforening, der har til formål at bidrage til oplevelser og aktiviteter for børn og voksne med korn som omdrejningspunkt.

Støtteforeningen arrangerer blandt andet sangaftener, foredrag og andre aktiviteter. Som medlem får du tilsendt nyhedsbreve og invitation til foreningens arrangementer, samt en personlig rabat på bagekurser, aktiviteter i bageriet og i caféen.

Du har også mulighed for at blive frivillig, og tage aktiv del i hverdagen i Kornets Hus. Dette kræver ikke medlemskab.

Du kan blive medlem ved at sende en e-mail til foreningen@kornetshus.dk med oplysning om dit navn, adresse, e-mail og telefonnummer.

Kontaktperson: Lisbeth Møller, 

Pris for årligt personligt medlemskab er 250 kr. og for par 350 kr.