Ingredienser
60 g perlebyg
¼ savoykål
2 spsk. kimchi
3-4 spsk. hjemmerørt mayonaise
Salt og peber
Æbleeddike
Tabasco
Sådan gør du
Udblød perlebyggen i rigeligt vand, gerne natten over i køleskabet.
Kom den udblødte perlebyg i en gryde og dæk med vand til 2 cm over kornene, tilsæt et helt fed hvidløg og et par kviste friske krydderurter. Kog byggen til den ønskede konsistens, det tager ca. 5-8 minutter.
Dræn overskydende vand fra byggen og fisk hvidløg og urter op.
Snit kålen fint.
Rør kimchi og mayonaise sammen og smag til med salt, peber, æbleeddike og tabasco. Bland korn og kål i dressingen, gerne med hænderne, så kål, korn og mayonaise masseres godt sammen. Smag til en sidste gang.
Salaten kan evt. trække et par timer i køleskabet inden servering.