Ingredienser
60 g perlebyg
¼ spidskål
3 blade grønkål
¼ fennikel
50 g kapers
8 stængler estragon
½ dl olivenolie
3 spsk. æbleeddike
Salt og peber
Sådan gør du
Udblød perlebyggen i rigeligt vand, gerne natten over i køleskabet.
Kom den udblødte perlebyg i en gryde og dæk med vand til 2 cm over kornene, tilsæt et par kviste friske krydderurter. Kog byggen til den ønskede konsistens, det tager ca. 5-8 minutter.
Dræn overskydende vand fra byggen og fisk urterne op.
Skær grønkålen fint med en kniv og snit fennikel og spidskål fint på et mandolinjern.
Hak kapers og estragon groft. Gem et par blade estragon til anretning.
Bland kapers og estragon med olie, eddike, salt og peber. Vær obs på, at kapers er salte, så smag dig frem.
Bland dressingen med korn og grønt, pynt med estragon og server.