Skip to main content

Poppet byg

Når du rister hele korn af purpurfarvet nøgenbyg, får du små, sprøde popkorn til ungernes snacks eller som knasende sprødt drys på salater.

0

Ingredienser

100 g hele kerner af purpur nøgenbyg

2 spsk. smagsneutral olie

Sådan gør du

Varm en pande op ved mellem varme. 

Tilsæt olie og herefter bygkernerne.

Steg dem stille og roligt, mens du rører i dem nu og da. Når alle kernerne er poppede, hældes de på fedtsugende papir og drysses med salt.

Nyd de alternative popcorn af byg ovenpå salaten eller spis dem som en knasende snack.

Flere opskrifter med byg

Æggesalat
Æggesalat

Fyldig og frisk æggesalat med bygkerner.

Perlebygsalat
Perlebygsalat

Cremet salat med perlebyg, kål og kimchi.

Korndeller
Korndeller

Sprøde korndeller med perlebyg.

Sandwichbrød
Sandwichbrød

Let og lækkert sandwichbrød med byg og surdej.

Familieaktiviteter i Kornets Hus.

Familieaktiviteter i Kornets Hus

Kornets Hus afholder løbende forskellige familieaktiviteter.

Tag fx jeres pizzabagning til nye højder, lær at lave frisk, hjemmelavet pasta eller bag de lækreste kager.

Se mere og book