Skip to main content

Leverpostej med quinoa

Den populære hjemmelavede leverpostej fra vores brunch, som vi serverer med årstidens syltede sager. Portionen er stor, så du kan fylde fryseren med ubagte postejer, der let kan tages op og bages, når der kommer frokostgæster.

1 time 6

Ingredienser

1 kg lever

700 g spæk

8 dl kogelage

1 hel stjerneanis

1 laurbærblad

200 g løg

200 g hvedemel

50 g salt

4 g stødt peber

2 g stødt allehånde

300 g tilberedt quinoa (gerne en blanding af hvid, rød og sort quinoa)

3 æg

2 dl fløde

1 tsk. frisk, hakket timian

Sådan gør du

Kog spækket i 20 minutter i vand uden salt, men med en hel stjerneanis og et laurbærblad. Gem 8 dl af kogelagen.

Hak lever, spæk og løg fint i en kødhakker.

Bland det herefter godt og grundigt med resten af ingredienserne til en homogen masse.

Hæld i smurte forme og bag postejerne i ca. 40 min ved 200 oC alt efter formens størrelse.

De hjemmelavede leverpostejer kan fryses i rå tilstand og bages direkte fra fryseren.

Mere tilbehør til brunchbordet

Boller
Boller

Langtidshævede boller med bygflager.

Æggesalat
Æggesalat

Frisk æggesalat med byg.

Kanelsnurrer
Kanelsnurrer

Bløde kanelsnurrer med ølandshvede.

Bananpandekager
Bananpandekager

Svampede bananpandekager med havremel.

Nyd vores økologiske brunch.

Nyd vores økologiske brunch

Kom med, når vi slår dørene op til caféen og serverer brunch i Kornets Hus' smukke rammer.

Menuen varierer efter sæsonen, og vi bruger råvarer fra mindre, lokale producenter.

Caféen er åben i weekender og flere dage i skolernes ferier.

Se mere og book bord