Skip to main content

Quinoavafler

Her får du opskriften på en sprød og lækker madvaffel til det salte køkken. Server den som en del af en brunch eller som en lille snack, gerne sammen med en god hummus.

0

Ingredienser

160 g quinoamel

160 g hirsemel

400 g vand

6 g loppefrøskaller

6 g bagepulver

100 g smagsneutral rapsolie

10 g salt

50 g ristede sesamfrø

Sådan gør du

Hæld alle ingredienser i en skål og pisk dem godt sammen med et piskeris.

Lad dejen hvile på køl natten over i en bøtte med låg.

Pensl dit vaffeljern med lidt smør eller olie, og bag madvaflerne til de er gyldne.

Mere til morgenbordet

Boller med bygflager
Boller med bygflager

Supersprøde og saftige boller med byg.

Bananpandekager
Bananpandekager

Glutenfri bananpandekager med havremel.

Iste
Iste

Hjemmelavet iste, der smager af sol, sommer og citrus.

Rødbedehummus
Rødbedehummus

Farverig hummus med Ingrid ærter og rødbede.

Nyd vores økologiske brunch.

Nyd vores økologiske brunch

Kom med, når vi slår dørene op til caféen og serverer brunch i Kornets Hus' smukke rammer.

Menuen varierer efter sæsonen, og vi bruger råvarer fra mindre, lokale producenter.

Caféen er åben i weekender og flere dage i skolernes ferier.

Se mere og book bord