Skip to main content

Skoletjeneste

Tag skoleklassen eller børnehaven med i kornets verden til læring gennem sanseoplevelser. I Kornets Hus har vi en inspirerende udstilling om kornets historie, og du kan udforske mangfoldigheden af kornarter og kornsorter.

Undervisning for grundskoler.

Undervisning for grundskoler

Tag skoleklassen eller børnehaven med i kornets verden til læring gennem sanseoplevelser. I Kornets Hus har vi en inspirerende udstilling om kornets historie, og du kan lytte til et eventyr eller udforske mangfoldigheden af kornarter og kornsorter. Ude i Kornets Have er der et væld af kornparceller, en fortællesti og aktiviteter ved bagehuset med den brændefyrede ovn.

Vi tilbyder undervisningsforløb til faget Madkundskab i Grundskolen. 

 

Kurser til elever på fagskoler.

Kurser til elever på fagskoler

Studerende fra fagskoler indenfor gastronomi og ernæring inviteres til at udvikle retter med korn i Kornets Hus køkken og kursuslokaler. Kurset starter med en præsentation af de nordiske kornarter, og eleverne får en introduktion til kornets mangfoldighed i smage og anvendelsesmuligheder i det salte og søde køkken. Gastronom- og kokkeelever udvælger råvarer til deres retter og eksperimenterer med smag, konsistens og sammensætninger i Kornets Hus´ køkken. 

Kend dit korn.

Kend dit korn

Vi er i fuld gang med udvikle spændende undervisningsforløb til både folkeskolen og erhvervsskolerne. Indtil videre henviser vi med glæde til det flotte forløb "Kend dit korn - Madkamp", som er udarbejdet af Madkulturen og professionshøjskolerne UCN, VIA UC, UC SYD, UCL, KP og PH Absalon i 2019

Læs materialet