Skip to main content

Kurser for grupper

Hvad er din surdejsfilosofi?.

Hvad er din surdejsfilosofi?

Hvad enten du er surdejsekspert eller pizza maestro, så har du sikkert kun strejfet overfladen af kornets forunderlige verden. På kurserne i Kornets Hus får du ny inspiration og nye metoder til din madlavning, som du kan glæde dig selv og andre med. Vores erfarne undervisere sørger for, at faglighed og den uformelle hygge går hånd i hånd, og vi lover, at du får brød med hjem til hele familien.

Herunder er præsenteret et udvalg af vores bagekurser, men tøv ikke med at kontakte os for at høre om øvrige muligheder.  

Se et udsnit af de bagekurser vi tilbyder herunder. For booking kontakt Julie på 20760690 eller julie@kornetshus.dk. 

Vi glæder os til at byde indenfor

 

Bagekurser i Kornets Hus

Surdejen har gjort sit indtog under corona-krisen og flere og flere får øjenene op for surdejens velsignelser. På dette bagekursus indfører vi dig i hemmelighederne bag et godt surdejsbrød, og vi prøver både kræfter med lette hverdagsopskrifter og mere avancerede brødtyper, hvor der skal æltes, foldes og undersøges forskellige hævemetoder. 

Hvad lærer du? 

På kurset skal vi lære at bage det gode surdejsbrød, som både smager fanstastisk, er nemt at gå til og som strutter af næring. En surdej skal passes og plejes, og gør man det, har man skabt de bedste betingelser for at blive en dygtig hjemmebager. På kurset arbejder vi med lyse surdeje og vil vi udforske to forskellige surdejsmetoder og to forskellige ælteteknikker. Vi vil arbejde med forskellige meltyper med forskellig finhed, og med fokus på de gamle kornarter. Undervejs vil være rig mulighed for at stille spørgsmål, så du efter kurset føler dig rustet til at bringe surdejen og teknikkerne med hjem i eget køkken. 

Vi stiller alle nødvendige remedier og forklæde til rådighed. 

Kursets varighed: 4 timer 

Kurset inkluderer

- Fri kaffe og the, samt hjemmelavet saft

- En let anretning med hjemmelavet pålæg, sylt, sprødt og selvfølgelig en masse godt brød

- Surdej til at tage med hjem

- En portion dej til at bage med næste morgen

- En pose fyldt med friskbagt brød, når vi er færdige

4 timer, 700 kr. pr. deltager ved minimum 12 deltagere

Emmer, spelt, enkorn, svedjerug er allesammen navne på de gamle kornsorter, som har været dyrket i tusinde år, men som alligevel er ukendte for mange i dag. På bagekurset dykker vi ned de gamle kornsorters unikke bagekvaliteter og spændende smagsuniverser. 

Hvad lærer du? 

På kurset skal vi bage et udvalg af forskellige brusebadsboller, som er en eminent måde at integrere de skønne gamle kornsorter i en travl hverdag. Særligt fokus vil vi have på, hvad der sker med brødkvaliteten, når dej får tid til at udvikle sig, både med hensyn til smagen og næringsværdien. Vi vil forberede forskellige deje på dagen og vi vil demonstrere hvordan forskellige meltyper i kombination med hinanden skaber vidt forskellige brød med fokus på de gamle kornarter, som for eksempel emmer, spelt og enkorn. 

Vi stiller alle nødvendige remedier og forklæde til rådighed. 

Kursusvarighed: 4 timer 

Kurset inkluderer

- Fri kaffe og the, samt hjemmelavet saft

- En let anretning med hjemmelavet pålæg, sylt, sprødt og selvfølgelig en masse godt brød

- Surdej til at tage med hjem

- En portion dej til at bage med næste morgen

- En pose fyldt med friskbagt brød, når vi er færdige

4 timer, 700 kr. pr. deltager ved minimum 12 deltagere

Alle elsker kage, og på dette bagekursus går vi ombord i de traditionelle kageopskrifter, og giver dem vores eget personlige twist.

Der bliver både lejlighed til at nørde forskellige kagetyper lige fra kardemommesnurre til hindbærsnitter, men også til at bruge festligt pynt og give kagen et personligt udtryk. 

Kurset inkluderer

- Fri kaffe og the, samt hjemmelavet saft

- En let anretning med hjemmelavet pålæg, sylt, sprødt og selvfølgelig en masse godt brød

 

3 timer, 550 kr. pr. deltager ved minimum 12 deltagere

 

Udfyld kontaktformularen og få et skræddersyet forløb