Skip to main content

Kurser for større grupper

Hvad er din surdejsfilosofi?.

Hvad er din surdejsfilosofi?

Hvad enten du er surdejsekspert eller pizza maestro, så har du sikkert kun strejfet overfladen af kornets forunderlige verden. På kurserne i Kornets Hus får du ny inspiration og nye metoder til din madlavning, som du kan glæde dig selv og andre med. Vores erfarne undervisere sørger for at faglighed og den uformelle hygge går hånd i hånd, - og vi lover, at du får brød med hjem til hele familien. Herunder er præsenteret et udvalg af vores bagekurser, men tøv ikke med at kontakt os for at høre om øvrige muligheder.  

Se et udsnit af de bagekurser, som vi tilbyder, herunder

 

Bagekurser i Kornets Hus

Surdejen har gjort sit indtog under corona-krisen og flere og flere får øjenene op for surdejens velsignelser. På dette bagekursus indfører vi dig i hemmelighederne bag et godt surdejsbrød, og vi prøver både kræfter med lette hverdagsopskrifter og mere avancerede brødtyper, hvor der skal æltes, foldes og undersøges forskellige hævemetoder. 

Kurset inkluderer

- Fri kaffe og the, samt økologisk æblemost

- En let anretning med hjemmelavet pålæg, sylt, sprødt og selvfølgelig en masse godt brød

- Surdej til at tage med hjem

- En portion dej til at bage med næste morgen

- En pose fyldt med friskbagt brød, når vi er færdige

4 timer, 700 kr. pr. deltager ved minimum 12 deltagere

Emmer, spelt, enkorn, svedjerug er allesammen navne på de gamle kornsorter, som har været dyrket i tusinde år, men som alligevel er ukendte for mange i dag. På bagekurset dykker vi ned de gamle kornsorters unikke bagekvaliteter og spændende smagsuniverser. På kurset skal vi bage et udvalg af forskellige brusebadsboller, som er en eminent måde at integrere de skønne gamle kornsorter i en travl hverdag.

Kurset inkluderer

- Fri kaffe og the, samt økologisk æblemost

- En let anretning med hjemmelavet pålæg, sylt, sprødt og selvfølgelig en masse godt brød

- Surdej til at tage med hjem

- En portion dej til at bage med næste morgen

- En pose fyldt med friskbagt brød, når vi er færdige 

4 timer, 700 kr. pr. deltager ved minimum 12 deltagere

Madbrød er en overset genre og reduceres ofte til en trist pizzasnegl. I virkeligheden rummer madbrød uendelige muligheder for kreativitet og kan hurtigt blive løsningen på familiens madpakke-udfordring. På kurset kommer vi omkring alt fra krydrede arabiske fladbrød og indiske linsebrød til kartoffelfoccacia og chokoladerugbrød.

Kurset inkluderer

- Fri kaffe og the, samt økologisk æblemost

- En let anretning med hjemmelavet pålæg, sylt, sprødt og selvfølgelig en masse godt brød

- Surdej til at tage med hjem

- En portion dej til at bage med næste morgen

- En pose fyldt med friskbagt brød, når vi er færdige

 

4 timer, 700 kr. pr. deltager ved minimun 12 deltagere

Alle elsker kage og på dette bagekursus går vi ombord i de traditionelle kageopskrifter, og giver dem vores eget personlige tvist. Der bliver både lejlighed til at nørde forskellige kagetyper, alt fra kardemommesnurre til vandbakkelser, men også til at bruge festlig pynt, og give din kage dit helt personlige udtryk. 

Kurset inkluderer

- Fri kaffe og the, samt økologisk æblemost

- En let anretning med hjemmelavet pålæg, sylt, sprødt og selvfølgelig en masse godt brød

- Surdej til at tage med hjem

- En portion dej til at bage med næste morgen

- En pose fyldt med friskbagt brød, når vi er færdige

 

3 timer, 650 kr. pr. deltager ved minimum 12 deltagere

 

Udfyld kontaktformularen og få et skræddersyet forløb