Skip to main content
Smag på Vendsyssel - Fællesspisning i Kornets Hus.

Smag på Vendsyssel - Fællesspisning i Kornets Hus

I Kornets Hus brænder vi for smagsoplevelser, og gode smagsoplevelser starter med gode råvarer. I Vendsyssel er det heldigvis ikke noget problem at finde dygtige ildsjæle, som brænder for at lave førsteklasses fødevare - ligegyldigt om det er grøntsager, æg, kød, honning eller korn.

I Kornets Hus' køkken nyder vi godt af at samarbejde med lokale fødevareproducenter, og vi har længe drømt om at invitere dem indenfor, så vores gæster også kunne lære dem at kende.

Derfor har vi sammen med foreningen Vendsyssel Fødevare planlagt en række fællesspisnings-arrangementer, hvor du får mulighed for at smage på de lækre råvare og høre, når aftenens gæst fortæller om sit arbejde.   

Konceptet er enkelt: Vi inviterer en eller flere fødevareproducenter på besøg. De vil, på hver deres måde, fortælle om deres arbejde samtidig med at Kornets Hus' køkken servere små snacks. Herefter sætter vi os til bords og spiser en lækker middag sammen, baseret på aftenens gæsts råvarer. Aftenen afsluttes kaffe og småkager, og mulighed for spørgsmål. 

Glæd dig til en inspirerende og smagfuld aften!

Se datoer og book sin billet her