Foreningen Kornets Hus

Foreningen Kornets Hus er en frivillig forening stiftet i Hjørring.

Foreningen Kornets Hus er en frivillig forening stiftet i Hjørring

Foreningen Kornets Hus har til formål at støtte inspirationscentret Kornets Hus og bidrage til spændende og sanselige oplevelser for børn og voksne med korn som omdrejningspunkt.

Som medlem af foreningen får du tilsendt invitation til udvalgte arrangementer i Kornets Hus, bl.a. en sommerfest og foredrag, du modtager nyhedsbreve og du får 10 % rabat på kurser i huset.

Som medlem har du desuden mulighed for at blive frivillig og tage aktiv del i formidlingsaktiviteter i Kornets Hus.

Se vedtægter
Velkommen som medlem af Foreningen Kornets Hus.

Velkommen som medlem af Foreningen Kornets Hus

Du kan blive medlem af Foreningen Kornets Hus ved at sende en e-mail til næstformand Bente Føns Nielsen med oplysning om navn, adresse, e-mail og telefonnummer.

Pris for årligt personligt medlemskab er 250 kr. Årligt kontingent for par er 350 kr.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Foreningen Kornets Hus.