Skip to main content

En unik ramme for dit næste arrangement

Teambuilding
Teambuilding

Samarbejde i bageriet, fælles smagsoplevelser og inspirerende omgivelser. Teambuilding i Kornets Hus handler om jer, og vi tilpasser arrangementet, så I får den bedste oplevelse.

Kurser og konferencer
Kurser og konferencer

Afhold konference med udsigt så langt øjet rækker, kursus- eller strategidag i utraditionelle rammer, med fuld forplejning og korn på menuen, for små og store grupper.

Større grupper og private arrangementer
Større grupper og private arrangementer

Nyd det personlige værtskab, gode madhåndværk og den prisvindende arkitektur - book Kornets Hus til dit næste arrangement

.

Skal du på teambuilding med kollegaerne, fejre den runde fødselsdag eller finde den perfekte ramme for dit næste kursus eller konference, så er Kornets Hus stedet. 

Det prisvindende hus er smukt placeret midt i en kornmark med en skøn udsigt over det vendsysselske landskab med gode parkeringsforhold og kort afstand til både Aalborg, Hjørring og Frederikshavn. 

Glæd dig til en oplevelse, som emmer af kvalitet og personligt værtskab i alt fra det økologiske køkken til de gode fortællinger om kornets store historie. 

Se mere om mulighederne herover eller kontakt os på tlf. 77331111 eller info@kornetshus.dk og få et skræddersyet tilbud. 

Velkommen til!