Vi glæder os til at høre fra dig!
-
"Jeg elsker mad og har af samme grund studeret fødevarer i seks år ved Københavns Universitet. Særligt synes jeg at fermentering er spændende, ikke mindst når det glæder gærdej og surdej. I Kornet Hus har vi et klart fokus - kornet, og jeg nyder at lære og glæder mig at lære fra mig."FormidlingChristiane Lindrup Pedersen
-
"Med baggrund som kok og restuaratør glæder jeg mig til at byde indenfor i Kornets Hus, hvor madglæden bobler og man som gæst får en unik mulighed for at følge kornets rejse hele vejen fra marken til vores allesammens elskede friskbagte brød"CenterlederJohannes Haandsbæk VestergaardT: +45 7733 1111 +45 6012 6035
-
-
"I Kornets Hus er det min fornemste opgave at skabe den røde tråd gennem udstillingerne og aktiviteterne i Kornets Hus og binde sløjfen omkring maden fra køkkenet. Med baggrund i kokkefaget og oplevelsesøkonomien ser jeg frem til at give vores gæster i Kornets Hus en mindeværdig oplevelse. "Køkkenleder og underviserLukas Wolff