Skip to main content
Julehygge i Kornets Hus:

Julehygge i Kornets Hus: "Fyld kagedåsen"

Afhold dit næste arrangement i Kornets Hus.   

Inviter kollegaerne, din forening eller familien på julebag i Kornets Hus’ smukke rammer. Hver deltager får et for­klæde på og går i krig med bagværket. Kornets Hus’ dygtige formidlere guider jer igennem både nye små­kagetyper og velkendte klassikere, samtidig med at de deler ud af de bedste tips og tricks til at få et lækkert resultat hver dag.

Tag din yndlingskagedåse med hjemmefra, og når vi er færdige, skulle kagedåsen gerne være fyldt, så du kan dele ud af de friskbagte lækkerier derhjemme. Du får også de opskrifter, som vi har arbejdet med, med hjem.

Undervejs serverer vi vores hjemme­lavede gløgg og friskbagte juleboller. 

– 3 timer koster 395 kr. per deltager ved mindst 15 deltagere.

Arrangementet kan også kombineres med en middag. Kontakt os for at få et skræddersyet tilbud.

Ring på 77331111 eller skriv til julie@kornetshus.dk og hør mere. 

Husk at vi også holder åbent hver weekend, hvor der både er gang i cafeen og bageriet. Se mere om weekendens programmer og planlæg dit besøg her. 

Årets julegaveidé.

Årets julegaveidé

Giv dine medarbejdere, venner eller familie et gavekort til et væld af madoplevelser i Kornets Hus 

Et gavekort kan både bruges til et af vores nørdede bagekurser, til en hyggelig weekendbrunch i caféen eller til en pizza-workshop for hele familien. 

Du bestemmer selv beløbet på gavekortet, som både kan bruges på vores webshop, hvor man booker billetter til husets aktiviteter, og i Kornets Hus’ butik, hvor man finder grej til enhver bageelsker. 


Som et særligt tilbud kan du sammen med gave­kortet tilkøbe et julebager-starterkit med op­skrif­t på Kornets Hus’ særlige jule­kage, friskkværnet mel og andet godt. 

Starterkittet koster kun 135 kr., når du køber det sammen med et gavekort, og skal afhentes i Kornets Hus 

Køb dit gavekort her